donderdag 27 maart 2014

2014: Appels, boter, suiker en echte liefde


De empathische jongens speelden in juni en juli  zes voorstellingen op het Landgoed 'De Keijenberg' in Renkum, een modern sprookje gebaseerd op historische feiten. 

In het Huis De Keijenberg is de koetsier anno 1900 verliefd op het linnenmeisje. Hij is aan de drank maar droomt van een gezamenlijke toekomst. Hoe kan de koetsier het linnenmeisje voor zich winnen? Jonkheer Wilhelmus Schimmelpenninck en zijn terreinopzichter Simon raken er van overtuigd dat de oplossing buiten op het landgoed is te vinden. Samen met het publiek start hiermee een zoektocht te voet naar de ware liefde. In het landschap is veel wijsheid te vinden. De grote vraag is hoe de de dronken koetsier op het rechte pad komt. Zal De Liefde zegevieren? 

Een voorstelling met prachtige muziek en dans langs mooie plekken in het Renkums Beekdal.
Tineke Roseboom (sopraan), Marinus van Grootheest (contrabas, trompet), Guus van Wolde (zang en piano), Jorieke Klein-Leetink (trompet), Peter Bouter (empathische jongen, gitaar), Susanne Knast (cello), Luisa Memmola (dans), Heino Brink (empathische jongen, spel), Willem van Wingerden (empathische jongen, spel)

In ons adresbestand komen? Stuur een mailtje naar:

empathischejongens@gmail.com
Deze voorstelling was onderdeel van de beeldenroute van 14Karaats. Zie www.14karaats.nl
Geen opmerkingen:

Een reactie posten