vrijdag 1 juli 2011

2011: "Het volledig maken"


Na twee voorstellingen op basis van Dante's Goddelijke Komedie hebben Peter Bouter en Willem van Wingerden in september en oktober 2011 een heel andere voorstelling gemaakt. Als "empathische jongens" presenteerden zij een programma op de voormalige afvalstort De Keijenberg. Een reis te voet over deze nieuwe heuvel. Een intense reis met zang, muziek, dans. Het verhaal van heer Bommel en Tom Poes over een vergeetboekje vormde de ernstige en luchtige rode draad. Zwarte gedachten van de stad worden gevangen in het zwarte zand van de Walmzander Stuifduinen. Is dit blijvend, kun je deze ongewenste gedachten vergeten of ..........
Tegen de achtergrond van soms zonnige en soms dreigende luchten is de voorstelling 4 keer uitgevoerd op de afvalstort. Daarna nog 1 keer in zorgcentrum Halderhof in Bennekom.


Verder werkten mee: Tineke Roseboom (sopraan), Eveline Kieskamp (cello), Jannie Wichards (piano), Rozemarijn Kolken / Janjaap Bos (fagot), Jan Franchimon (hoorn), Heino W. Brink (Ollie B. Bommel), Amber Monninkhof (dans).


Ook deze voorstelling was onderdeel van de 14Karaats beeldenroute .

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten